Herroeping binnen zichttermijn

Voor je online bestelling op Paintholder.nl geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je, tenzij anders vermeld, het artikel bekijken en beoordelen. Zorg altijd dat de verpakking (voor zover mogelijk) onbeschadigd blijft. Controleer altijd direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Retourneren van artikelen binnen 14 dagen

Voor jouw bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je, tenzij anders vermeld, het artikel bekijken en beoordelen. Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je binnen deze termijn bij ons aangeven dat je het product wilt retourneren, tenzij het een artikel betreft waarbij vooraf is aangegeven dat het niet onder het retourrecht valt.

Bij het retour sturen van een artikel gelden de volgende “spelregels”:
1. Het artikel kan alleen retour gestuurd worden wanneer het zover redelijkerwijs mogelijk ongebruikt is.
2. Buiten de zichttermijn van 14 dagen vervalt het recht van retour.
3. Wanneer je een artikel retour stuurt dan dient dit voor zover redelijkerwijs mogelijk te gebeuren in de onbeschadigde, originele verpakking.
4. We verzoeken je vriendelijk de  factuurnummer toe te voegen aan je retourzending.

Conform onze algemene voorwaarden zijn in het geval van een retourzending de gemaakte kosten (denk aan een pakketzegel voor het terugsturen) voor eigen rekening. Stuur je de volledige bestelling retour, dan ontvang je van ons wel het volledige aankoopbedrag (dus incl. oorspronkelijke verzendkosten, maar niet de kosten voor retour sturen) terug.

Tijdens de zichttermijn mag je de producten beoordelen zoals je dat ook zou mogen in een fysieke winkel. Indien het product is gebruikt op een manier die verder gaat dan in een fysieke winkel mogelijk zou zijn, kan je verantwoordelijk worden gehouden voor de eventuele waardevermindering van het product en kunnen daarvoor kosten in mindering worden gebracht op de terugbetaling.

  Zelf terugbrengen

  Je kan het product ook zelf terugbrengen, in dat geval ontstaan er geen kosten voor jou.

  Terugbetaling koopsom

  Zodra wij je retourzending ontvangen en verwerkt hebben, betalen we het retourbedrag terug. Dit gebeurt op dezelfde manier als waarop je de bestelling hebt betaald. Dus heb je betaald met iDEAL, dan storten we het bedrag terug op het door jou gebruikte rekeningnummer.
  Houd rekening met een terugstorttermijn van maximaal 14 dagen na aanmelding van je retour. Je krijgt verder geen bericht van ons dat je retour is verwerkt, dus houd je bankrekening in de gaten.

   

  Wij zijn wettelijk verplicht ook een modelformulier voor herroeping aan te bieden. Deze vind je hier: modelformulier-voor-herroeping. Je bent niet verplicht dit modelformulier voor herroeping te gebruiken om melding te maken van je voornemen om een product te retourneren. Als je het retourformulier dat je hierboven op de pagina ziet invult, kunnen we je retourzending zo snel mogelijk verwerken.

  Opmerkingen over een artikel

  Heb je via Paintholder.nl een artikel aangeschaft dat schade vertoont, niet werkt zoals het zou moeten werken, of op een andere manier niet aan je verwachtingen t.a.v. kwaliteit voldoet, dan verzoeken wij je vriendelijk om ons hiervan zo snel mogelijk (bij voorkeur binnen 24 uur) via e-mail info@paintholder.nl op de hoogte te stellen. Heeft het product zichtbare schade en/of defecten, dan vragen wij om één of meerdere foto(‘s) in de bijlage mee te zenden. In nauw overleg zullen we dan een passende oplossing zoeken. Hierbij kan het gaan om het nasturen van het defecte onderdeel, of het aanbieden van een passende korting. In uitzonderlijke gevallen zullen wij vragen om het product op te sturen/terug te brengen naar ons. Wij ruilen het artikel dan om of sturen kosteloos een nieuw exemplaar toe. Ook behoort in voorkomende gevallen een volledige terugbetaling tot de mogelijkheden. Paintholder.nl behandelt iedere opmerking afzonderlijk en bepaalt samen met jou de ideale oplossing.

  Translate »